dijous, 25 de juliol del 2013

Cicle de vida d'una Activity



Les Activities es gestionen com una pila en el sistema, com ja vam comentar abans, és a dir, quan una  Activity s'inicia, aquesta es posiciona al principi de la pila, i passarà a ser la Activity que veiem en aquest moment.
Una Activity té essencialment tres estats:
  • Si la Activity està en primer pla (si l'estem veient actualment), es diu que està activa o  executant.  ( estat Resumed)
  • Si la Activity ha perdut el focus, però segueix sent visible (per exemple, quan s'inicia una altra Activity que no ocupa la pantalla sencera), es diu que està pausada. Una Activity pausada segueix romanent en memòria però pot ser "matada" pel sistema en condicions de baixa memòria.  (estat Paused )
  • Si la Activity deixa de ser visible (per exemple, quan s'inicia una altra Activity que ocupi la pantalla sencera), es diu que està parada. Tot i així segueix romanent en memòria, encara que pot ser "Matada" pel sistema en condicions de poca memòria. (estat Stopped)
 En aquest esquema es pot veure el cicle de vida d'una activitat (Font : http://developer.android.com/guide/components/activities.html )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada